Verpleging en Verzorging

Verpleging en Verzorging op maat

Onze verpleegkundigen verplegen u thuis. Wij werken samen en overleggen met de apotheek, uw huisarts en het ziekenhuis. Herstellen van een medische behandeling doet u het beste thuis. 

Onze verpleegkundigen staan voor u klaar bijvoorbeeld voor de wondverzorging, uw medicatie, ondersteuning bij pijnbestrijding en medische adviezen. 

Ook met uw eigen verzorging helpen wij u in uw eigen huis. Met onze ondersteuning kunt u zo goed mogelijk thuis blijven wonen. 

Wij helpen u met douchen en baden, aan- en uitkleden, toiletbezoek en drinken en eten. Wij houden rekening met uw geloof en persoonlijke gewoonten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op, wij staan u graag te woord.

Herstellen van een medische behandeling doet u het beste thuis. Onze verpleegkundigen verplegen u daarom thuis. Wij werken samen en overleggen met de apotheek, uw huisarts en het ziekenhuis.  

Onze verpleegkundigen staan voor u klaar en helpen u bijvoorbeeld met de wondverzorging, uw medicatie, ondersteuning bij pijnbestrijding en medische adviezen. 

Ook helpen wij u met uw eigen verzorging u in uw eigen huis. Wij helpen u met douchen en baden, aan- en uitkleden, toiletbezoek en drinken en eten. Wij houden rekening met uw geloof en persoonlijke gewoonten.

Met onze ondersteuning kunt u dan zo goed en zo veilig mogelijk thuis blijven wonen. 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op, wij staan u graag te woord.